Beslenme İlkeleri Ve Menü Planlaması
Yazar Adı: Nazife Küçükaslan,Ayşe BaysalGastronomi Ve Yiyecek-İçecek
İşletmeleri
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde,
Yiyecek-İçecek Departmanlarında
Menü Planlaması Ve Geliştirilmesi
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde,
Yiyecek-İçecek Departmanlarında
Menü Türleri
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde,
Yiyecek-İçecek Departmanlarında
Menü Kartları
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde,
Yiyecek-İçecek Departmanlarında
Menü Ve Pazarlama İlişkisi
Menüyü Oluşturan Yiyeceklerin
Hazırlanması Süreci
(STANDART Reçetelerin Hazırlanması
(STANDART Tarifler))
Menünün Fiyatlandırılması
Beslenme İlkeleri
Besin Öğelerinin Gruplandırılması
Besinler Ve Enerji
Besin Grupları
Besin Grupları
- Ürün Özellikleri
- Ödeme Seçenekleri
- 0 Yorum
- Tavsiye Et
- Hızlı Mesaj
-
Gastronomi Ve Yiyecek-İçecek
İşletmeleri
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde,
Yiyecek-İçecek Departmanlarında
Menü Planlaması Ve Geliştirilmesi
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde,
Yiyecek-İçecek Departmanlarında
Menü Türleri
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde,
Yiyecek-İçecek Departmanlarında
Menü Kartları
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde,
Yiyecek-İçecek Departmanlarında
Menü Ve Pazarlama İlişkisi
Menüyü Oluşturan Yiyeceklerin
Hazırlanması Süreci
(STANDART Reçetelerin Hazırlanması
(STANDART Tarifler))
Menünün Fiyatlandırılması
Beslenme İlkeleri
Besin Öğelerinin Gruplandırılması
Besinler Ve Enerji
Besin Grupları
Besin Grupları