3
Stokta Yok
121,25 TL
125,00 TL
Kazancınız
:
3,75 TL
Kısa Ürün Açıklaması
1- Giriş 2- Gıda maddelerinin bileşimi 3- Gıda teknolojisinde temel muhafaza prosesleri 4- Konserve teknolojisi 5- Şeker teknolojisi 6- Hububat teknolojisi 7- Alkollü içkiler teknolojisi 8- Sirke teknolojisi 9- Turşu teknolojisi 10- Zeytin teknolojisi 11- Bitkisel yağ teknolojisi 12- Süt teknolojisi 13- Et ve et ürünleri teknolojisi 14- Gıda katkı maddeleri ve gıda güvenliği
Türü
:
Eğitim - Akademik
Sayfa Sayısı
:
283
Kapak
:
Karton
Basım Tarihi
:
Boyutlar
:
13,5 x 19,5
Kağıt Tipi
:
2.Hamur
ISBN Numarası
:
9786055267018
Planlanan Teslimat
:
20.11.2024
Kampanya
- Ürün Özellikleri
- Ödeme Seçenekleri
- 0 Yorum
- Tavsiye Et
- Hızlı Mesaj
-
1- Giriş 2- Gıda maddelerinin bileşimi 3- Gıda teknolojisinde temel muhafaza prosesleri 4- Konserve teknolojisi 5- Şeker teknolojisi 6- Hububat teknolojisi 7- Alkollü içkiler teknolojisi 8- Sirke teknolojisi 9- Turşu teknolojisi 10- Zeytin teknolojisi 11- Bitkisel yağ teknolojisi 12- Süt teknolojisi 13- Et ve et ürünleri teknolojisi 14- Gıda katkı maddeleri ve gıda güvenliği