3
%20
296,00 TL
370,00 TL
Kazancınız
:
74,00 TL
Kısa Ürün Açıklaması

Osman Halit Şeneldir için yemek; ekonomi, felsefe, sanat,
tarih, siyaset, kültür, sosyoloji, kimya, biyoloji, jeoloji ve
çok daha fazlası. Tarihte insanların ne yediklerini bilmenin
toplumları ve dönemleri anlamada önemli olduğunu düşünen
yazar, İtalya’nın en lezzetli yemeklerinin peşine düşüyor. Kimi
zaman Napoli’de bir pizzacıda, Roma’da bir makarnacıda,
Sicilya’da küçük bir lokantada kimi zaman da Lombardiya’da
üç Michelin yıldızlı bir restoranda, Puglia’da bir konakta
buluyor aradığını. Bazen de yemeğe ara verip İtalya’nın tarihi
yerlerin Devamını Gör

Türü
:
Giriş
Sayfa Sayısı
:
336
Kapak
:
Ciltsiz
Basım Tarihi
:
Boyutlar
:
15.0 x 20.0
Kağıt Tipi
:
2. Hamur
ISBN Numarası
:
9786051925448
adet
payment Kredi Kartına Taksit İmkanı
Planlanan Teslimat
:
07.11.2024
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • 0 Yorum
  • Tavsiye Et
  • Hızlı Mesaj
  • Osman Halit Şeneldir için yemek; ekonomi, felsefe, sanat,
    tarih, siyaset, kültür, sosyoloji, kimya, biyoloji, jeoloji ve
    çok daha fazlası. Tarihte insanların ne yediklerini bilmenin
    toplumları ve dönemleri anlamada önemli olduğunu düşünen
    yazar, İtalya’nın en lezzetli yemeklerinin peşine düşüyor. Kimi
    zaman Napoli’de bir pizzacıda, Roma’da bir makarnacıda,
    Sicilya’da küçük bir lokantada kimi zaman da Lombardiya’da
    üç Michelin yıldızlı bir restoranda, Puglia’da bir konakta
    buluyor aradığını. Bazen de yemeğe ara verip İtalya’nın tarihi
    yerlerinde, sanata doymuş sokaklarında gezdiriyor okuru.
    İtalya’nın tarihini, sanatını, kültürünü, en çok da restoranlarını
    ve yemeklerini öğrenmek için eşsiz bir rehber sunuyor okura.
    İster İtalya seyahatinizde rehber olarak kullanın, ister
    koltuğunuzdan kalkmadan İtalya’da biraz dolaşmak isteyin;
    baskın tatları, doğal malzemeleri ve şaşırtıcı çeşitliliğiyle
    ünlü İtalyan yemekleriyle dolu bu kitap iştahınızı kabartacak. 

Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.