3
%8
874,00 TL
950,00 TL
Kazancınız
:
76,00 TL
Kısa Ürün Açıklaması

Gourmand Awards ödüllü içki kültürü kitapları Meleklerin Payı, İmbikten Kadehe ve Maltın Peşinde ile okurlarını ve takipçilerini bambaşka kültürlerle tanıştıran Dr Burkay Adalığ, dördüncü kitabı KADEHTE RAKI BEYAZI ile milli içkimiz hakkında titiz ve kapsamlı bir çalışma sunarken Türkiye rakı yazınına yepyeni bir soluk getiriyor.
 
Bu kadim içkinin adı, tadı, ruhu değişerek yüz yıllar boyunca sessiz sedasız sürdürdüğü yolculuğunu; anlatıcılığına ve nitelikli rehberliğine aşina olduğumuz Dr. Burkay Adalığ anlatıyor.
 
Üç yıllık ayrıntılı bir araştırma Devamını Gör

Türü
:
Giriş
Sayfa Sayısı
:
240
Kapak
:
Ciltli
Basım Tarihi
:
7/2024
Boyutlar
:
21.0 x 24.5
Kağıt Tipi
:
Kuşe
ISBN Numarası
:
9786254145926
adet
payment Kredi Kartına Taksit İmkanı
Planlanan Teslimat
:
07.11.2024
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • 0 Yorum
  • Tavsiye Et
  • Hızlı Mesaj
  • Gourmand Awards ödüllü içki kültürü kitapları Meleklerin Payı, İmbikten Kadehe ve Maltın Peşinde ile okurlarını ve takipçilerini bambaşka kültürlerle tanıştıran Dr Burkay Adalığ, dördüncü kitabı KADEHTE RAKI BEYAZI ile milli içkimiz hakkında titiz ve kapsamlı bir çalışma sunarken Türkiye rakı yazınına yepyeni bir soluk getiriyor.
     
    Bu kadim içkinin adı, tadı, ruhu değişerek yüz yıllar boyunca sessiz sedasız sürdürdüğü yolculuğunu; anlatıcılığına ve nitelikli rehberliğine aşina olduğumuz Dr. Burkay Adalığ anlatıyor.
     
    Üç yıllık ayrıntılı bir araştırmanın sonunda hazırlanan Kadehte Rakı Beyazı, rakı kültürünü tüm yönleriyle ve bütüncül bir yaklaşımla ele alarak bir ilki gerçekleştiriyor:
     

    İlginç anekdotlarla bezeli rakı tarihi
    Rakı nedir, ne değildir? Rakı nasıl üretilir?
    Rakı üretiminde kullanılan üzümler
    Rakı tadımı nasıl yapılır, duyusal değerlendirmenin püf noktaları
    Ülkemizdeki rakıların teknik özellikleri ve seçilmiş tadım notları
    Anasonla dünya turu
    Türkiye Rakı Tüketim Alışkanlıkları araştırması
    Rakıda trendler ve inovasyon
    Gelenekten geleceğe rakı sofraları
    Emine Turay’ın rakı mezesi tarifleri
    Fatih Akerdem’den rakı kokteylleri
    Yüzlerce fotoğrafla zenginleşen ve kuşe kağıda ciltli olarak hazırlanan Kadehte Rakı Beyazı, içkiseverlerin yıllar boyunca danışacağı bir referans eser olarak kitaplıklardaki yerini alıyor.

Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.