3
Kısa Ürün Açıklaması

Milletlerin Zenginliği, İskoç ahlak filozofu Adam Smith’in başyapıtı ve modern iktisadın kurucu eseridir. İlk kez 1776’da basılan kitapta Adam Smith günümüzde canlı bir şekilde bütün dünyada etkisini gösteren kapitalist sistemin (kendisinin deyimiyle ticari toplumun) tarihî, sosyolojik ve felsefi köklerini analiz ediyor. Smith eseri boyunca milletlerin zenginliğini neyin oluşturduğuna dair açıklamalar sunarken iş bölümünü de ekonominin büyümesinin anahtarı olarak görüyor.
Smith’in Sanayi Devrimi sonucu yüksek refahın getirdiği büyük değişimi müşahede etmesiyle ortaya & Devamını Gör

Türü
:
Giriş
Sayfa Sayısı
:
936
Kapak
:
Ciltsiz
Basım Tarihi
:
8/2024
Boyutlar
:
13.5 x 21.0
Kağıt Tipi
:
1. Hamur
ISBN Numarası
:
9786256309548
adet
payment Kredi Kartına Taksit İmkanı
Planlanan Teslimat
:
21.09.2024
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • 0 Yorum
  • Tavsiye Et
  • Hızlı Mesaj
  • Milletlerin Zenginliği, İskoç ahlak filozofu Adam Smith’in başyapıtı ve modern iktisadın kurucu eseridir. İlk kez 1776’da basılan kitapta Adam Smith günümüzde canlı bir şekilde bütün dünyada etkisini gösteren kapitalist sistemin (kendisinin deyimiyle ticari toplumun) tarihî, sosyolojik ve felsefi köklerini analiz ediyor. Smith eseri boyunca milletlerin zenginliğini neyin oluşturduğuna dair açıklamalar sunarken iş bölümünü de ekonominin büyümesinin anahtarı olarak görüyor.
    Smith’in Sanayi Devrimi sonucu yüksek refahın getirdiği büyük değişimi müşahede etmesiyle ortaya çıkan Milletlerin Zenginliği günümüzde kapitalizmle tanışmış ya da tanışmakta olan bütün toplumlar için güncelliğini muhafaza ediyor.

Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.