3
%10
495,00 TL
550,00 TL
Kazancınız
:
55,00 TL
Kısa Ürün Açıklaması

Tüm dünyayı etkisi altına alan K-POP ve onun merkezinde BTS! K-POP’ta tüm dünyayı bu kadar çılgına çeviren şey nedir? Neden? K-POP insanların kalbini fetheden K-POP’un ne olduğunu, nasıl geliştiğini, insanlar üzerindeki etkisini ve K-POP’a dair aklınıza gelebilecek daha pek şeyi içerir.
Neden? Beşeri ve Sosyal Bilimler Çizgi Romanları:
Beşeri ve sosyal bilimlere ait çeşitli konuları kısaca açıklayarak matematik, sosyal bilgiler, sanat ve beden eğitimi alanlarındaki öğrenme becerilerini, tanımlayıcı problemler yoluyla mantık ve yaratıcılığı geliştirir. Ayrıca çocukların dengeli, bilgili ve erdemli bireyler olarak yetişmeleri Devamını Gör

Türü
:
Giriş
Sayfa Sayısı
:
184
Kapak
:
Ciltli
Basım Tarihi
:
6/2024
Boyutlar
:
17.0 x 22.5
Kağıt Tipi
:
Kuşe
ISBN Numarası
:
9786256780859
adet
payment Kredi Kartına Taksit İmkanı
Planlanan Teslimat
:
10.09.2024
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • 0 Yorum
  • Tavsiye Et
  • Hızlı Mesaj
  • Tüm dünyayı etkisi altına alan K-POP ve onun merkezinde BTS! K-POP’ta tüm dünyayı bu kadar çılgına çeviren şey nedir? Neden? K-POP insanların kalbini fetheden K-POP’un ne olduğunu, nasıl geliştiğini, insanlar üzerindeki etkisini ve K-POP’a dair aklınıza gelebilecek daha pek şeyi içerir.
    Neden? Beşeri ve Sosyal Bilimler Çizgi Romanları:
    Beşeri ve sosyal bilimlere ait çeşitli konuları kısaca açıklayarak matematik, sosyal bilgiler, sanat ve beden eğitimi alanlarındaki öğrenme becerilerini, tanımlayıcı problemler yoluyla mantık ve yaratıcılığı geliştirir. Ayrıca çocukların dengeli, bilgili ve erdemli bireyler olarak yetişmeleri için güçlü bir temel oluşturmayı amaçlar.

Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.