3
Stokta Yok
116,40 TL
120,00 TL
Kazancınız
:
3,60 TL
Kısa Ürün Açıklaması
Özet:
Otel işletmelerinde mutfağın amaçları ise otel işletmesinin maliyet, kalite ve hijyen standartları içerisinde yemek üretimini gerçekleştirmektir. Ancak mutfakta üretim sadece yiyecek malzemelerinin ön hazırlığının yapılması ve pişirilmesi olarak düşünülmemekte, üretim aşamaları yiyecek malzemelerinin satın alınması, teslim alınması, depolanması, üretime hazırlanması, pişirilmesi, servise sunulması ve üretim sonrası temizlik çalışmaları şeklinde bir süreci ifade etmektedir. Bu çalışmalar sırasında mutfakta hijyen kurallarına uyulması ise hayati önem taşımaktadır.
İçerik:
I. Bölüm: Mutfak Hakkında Temel Bilgiler
II. Bölüm : Otel İşletmelerinde Mutfak
III. Bölüm: Otel İşletmeleri Mutfaklarında Üretim Süreci
IV. Bölüm: Otel İşletmelerind
Türü
:
Sayfa Sayısı
:
276
Kapak
:
Ciltsiz
Basım Tarihi
:
7/2012
Boyutlar
:
14.50 x 21.50
Kağıt Tipi
:
2. Hamur
ISBN Numarası
:
9789758969197
Planlanan Teslimat
:
17.11.2024
Kampanya
- Ürün Özellikleri
- Ödeme Seçenekleri
- 0 Yorum
- Tavsiye Et
- Hızlı Mesaj
-
Özet: Otel işletmelerinde mutfağın amaçları ise otel işletmesinin maliyet, kalite ve hijyen standartları içerisinde yemek üretimini gerçekleştirmektir. Ancak mutfakta üretim sadece yiyecek malzemelerinin ön hazırlığının yapılması ve pişirilmesi olarak düşünülmemekte, üretim aşamaları yiyecek malzemelerinin satın alınması, teslim alınması, depolanması, üretime hazırlanması, pişirilmesi, servise sunulması ve üretim sonrası temizlik çalışmaları şeklinde bir süreci ifade etmektedir. Bu çalışmalar sırasında mutfakta hijyen kurallarına uyulması ise hayati önem taşımaktadır. İçerik: I. Bölüm: Mutfak Hakkında Temel Bilgiler II. Bölüm : Otel İşletmelerinde Mutfak III. Bölüm: Otel İşletmeleri Mutfaklarında Üretim Süreci IV. Bölüm: Otel İşletmelerinde Mutfakta Hijyen