3
%8

Rakı Ansiklopedisi (Meyhane Baskısı)

Yazar Adı: Kolektif
552,00 TL
600,00 TL
Kazancınız
:
48,00 TL
Kısa Ürün Açıklaması

500 yılı aşkın tarihsel kesitin izini süren, binlerce madde içeren, alanının en çok satan kitabı, ödüllü “Rakı Ansiklopedisi’ne getirilen en büyük eleştiri pahalı oluşuydu. Meyhane Baskısı ile bu sorun çözülüyor nihayet.

Eskiden gazeteler akşam baskısı yapar, buna halk arasında meyhane baskısı denirdi. Çünkü ertesi günün haberleri ilk olarak meyhane masalarında okunurdu. Meyhaneler gündemin sıcağı sıcağına konuşulduğu yerlerdi. Kulağa masal gibi gelen bu gelenek geçmişte kaldı ama meyhane baskısı sözüne yeni bir anlam kazandırmak mümkün. Devamını Gör

Türü
:
Yemek
Sayfa Sayısı
:
496
Kapak
:
Ciltsiz
Basım Tarihi
:
1/2024
Boyutlar
:
15.0 x 21.0
Kağıt Tipi
:
2. Hamur
ISBN Numarası
:
9786259877105
adet
payment Kredi Kartına Taksit İmkanı
Planlanan Teslimat
:
16.11.2024
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • 0 Yorum
  • Tavsiye Et
  • Hızlı Mesaj
  • 500 yılı aşkın tarihsel kesitin izini süren, binlerce madde içeren, alanının en çok satan kitabı, ödüllü “Rakı Ansiklopedisi’ne getirilen en büyük eleştiri pahalı oluşuydu. Meyhane Baskısı ile bu sorun çözülüyor nihayet.

    Eskiden gazeteler akşam baskısı yapar, buna halk arasında meyhane baskısı denirdi. Çünkü ertesi günün haberleri ilk olarak meyhane masalarında okunurdu. Meyhaneler gündemin sıcağı sıcağına konuşulduğu yerlerdi. Kulağa masal gibi gelen bu gelenek geçmişte kaldı ama meyhane baskısı sözüne yeni bir anlam kazandırmak mümkün.

    Rakı Ansiklopedisi’nin bu yeni edisyonu her yerde, özellikle de meyhanede rahatça okunabilsin istedik, çilingir sofrasının yanı başında dursun dedik.

    Rakı Ansiklopedisi, yaşayan rakı kültürünün bütün yönleriyle kavranmasına hizmet eden bilgileri derleyen ilk sistematik başvuru kaynağı olarak kütüphane raflarındaki yerini aldı, alanının en çok satan kitabı oldu, ödüller aldı, çok övgü topladı.

    Her sayfası anason kokan bir keyif ansiklopedisi...

Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.