3
%8
179,40 TL
195,00 TL
Kazancınız
:
15,60 TL
Kısa Ürün Açıklaması

Bir Japon prensesi günlüğüne şunları yazmış:

“Dünyanın üç temel zevki vardır: Yemek, aşk ve sanat. Eğer bunların tadını yeterince çıkarabilirseniz, mutlu bir hayatınız olmuş demektir.”

İşte bu nedenle, Yumurta Nasıl Kırılır?, çeşitli bahaneler uydurarak mutfaktan kaçmak isteyenlere mutfağı sevdirmek istiyor. Yani yaşamınıza bir nebze mutluluk katmak niyetinde.

Bunu yaparken yararlı bilgiler veriyor, ilginç anılar anlatıyor, ukalalıklar yapıyor, bildik yemeklerin lezzetli reçetelerini sunuyor. Kuru fasulyenin, pilavın peşine düşüyor, İstanbul’u bir dönem yakıp, kül eden sebzeyi ifşa ediyor, etle böreğin aşkından doğan lezzeti gözler önüne seriyor. Hatta daha da ileri gidip, padişahın lahana için yazdığı şiiri gün yüzü Devamını Gör

Türü
:
Yemek
Sayfa Sayısı
:
224
Kapak
:
Ciltsiz
Basım Tarihi
:
9/2019
Boyutlar
:
13.40 x 19.80
Kağıt Tipi
:
2. Hamur
ISBN Numarası
:
9789751419033
adet
payment Kredi Kartına Taksit İmkanı
Planlanan Teslimat
:
08.11.2024
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • 0 Yorum
  • Tavsiye Et
  • Hızlı Mesaj
  • Bir Japon prensesi günlüğüne şunları yazmış:

    “Dünyanın üç temel zevki vardır: Yemek, aşk ve sanat. Eğer bunların tadını yeterince çıkarabilirseniz, mutlu bir hayatınız olmuş demektir.”

    İşte bu nedenle, Yumurta Nasıl Kırılır?, çeşitli bahaneler uydurarak mutfaktan kaçmak isteyenlere mutfağı sevdirmek istiyor. Yani yaşamınıza bir nebze mutluluk katmak niyetinde.

    Bunu yaparken yararlı bilgiler veriyor, ilginç anılar anlatıyor, ukalalıklar yapıyor, bildik yemeklerin lezzetli reçetelerini sunuyor. Kuru fasulyenin, pilavın peşine düşüyor, İstanbul’u bir dönem yakıp, kül eden sebzeyi ifşa ediyor, etle böreğin aşkından doğan lezzeti gözler önüne seriyor. Hatta daha da ileri gidip, padişahın lahana için yazdığı şiiri gün yüzüne çıkarıyor!

    Yumurta Nasıl Kırılır? gülümseten, öğreten, bilgi veren, yaşama küçük keyifler katan bir kitap.

Benzer Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.